Workshop Scopieren


Kijk tijdens deze workshop mee tijdens het scopieren en wordt op de hoogte gebracht door de nieuwste updates.

 

In 3 spreekkamers op de poli KNO staat de nieuwste apparatuur van de firma’s Olympus , Pentax en Meditop opgesteld.

Digitale chip on Tip flexibele scopie met stroboscopische beeldvorming , naast de nieuwste scopen met werkkanalen

 

In deze unieke situatie kunnen de KNO artsen deze uit proberen live op de andere deelnemers van het congres ( logopedisten en zangdocenten) , en zo hun eigen ervaring opdoen  over de specifieke voordelen van deze apparatuur. Bij voorgaand symposium is dit een groot succes gebleken. De Vertegenwoordigers kunnen dan tevens uitleg geven over de nieuwe ontwikkelingen op hun gebied.

De  logopedisten en zangdocenten kunnen op deze manier ervaren wat dit onderzoek inhoudt, en hun eigen stembanden live zien, en op hun eigen USB stick meenemen voor eigen gebruik

 

 

De serie video naspharyngoscopen van Xion Medical, ook wel de XN-serie genoemd, heeft vele voordelen.

 

De Superscherpe HD- beeldkwaliteit zorgt voor meer details waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste diagnose te stellen.Alle flexibele video endoscopen uit het Spectar gamma, van de pediatrische scoop tot deze met werkkanaal, hebben het RED Dot-award winnende ergonomisch handvat met geïntegreerd LED-licht en high sensitive Microfoon. Het handvat ligt goed in de hand en kan zowel door linkshandige als rechtshandige personen gemakkelijk gebruikt worden. De waterdichte fiche zorgt voor een snelle plug and play verbinding waardoor zowel het Beeld, het LED-licht als het stroboscopie- geluid meteen kan worden opgeroepen op het scherm.

 

De compacte EndoSTROB E en Matrix E videoprocessors uit het gamma zijn zeer makkelijk te integreren in onze KNO-behandelunits en zorgen voor een hoge mate van efficiency op de KNO-poli. De Stroboscopie toestellen beschikken ook allemaal over de gekende PIET-software waardoor de beeldkwaliteit en de diagnostische mogelijkheden nog sterk verbeteren.